måndag 11 oktober 2010

vardagsliv i Cambridge

Efter gårdagens ”relaxdag” var det idag dags för allvar igen. Hela dagen började med de så kallade mock testen. Enkelt förklarat, prov som består av gamla examtest . En liten koll för att kolla hur pass bra, eller dåligt, man ligger. Den första delen var Writing, Part 1 och 2. Den andra delen var Reading, Part 1-4. För att sammanfatta det hela tror jag Writing gick bättre än Reading. Koncentrationssvårigheter från Lovisa Manns sida? JA. Imorgon blir det Use of English och Listening, på onsdag Speaking. Åh, jag längtar! hm...

Anyway, efter skolan blev det lite shopping av bra-att-ha-saker, till exempel schampo. Sedan plockade Marije, Katarina och jag fram vår hurtiga sida och sprang en runda. Marije kunde även konstatera att poängen var 10-0 till Sverige efteråt eftersom hon misstänker att hon inte kommer kunna gå ordentligt på några dagar på grund av träningsvärk haha.

Vår flitiga dag fortsatte med matlagning och nu väntar vi på att vår maskin med tvätt ska bli klar. Sockarna tog slut så vi blev tvungna till att tvätta.


take care :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar